петък, 29 март 2013 г.

Пролетни диорами за Miss Emerald и Мър-мяу


Здравейте, момичета, дами и мадами :)

Първо - благодаря на всички, които се отбивате и споделяте впечатленията си! Благодаря и на тези, които само разглеждат... и аз съм в това положение от месеци, но напоследък и не разглеждам, освен че не пиша...

Сега за днешната публикация - хващането на влака в последния момент ми е специалитет и от преди. Два дни преди края на месеца и края на двете предизвикателства, в които ще участвам, ви представям нещо ново за мен - картички тип диорама.



Споделяла съм колко харесвам различните, раздвижени, 2D и 3D изпълнения, но досега странно защо, не съм обърнала внимание на тази ефектна възможност, наречена диорама. Като поразгледах в нета, останах страшно впечатлена, още повече от възможността да се пресъздаде по-пълноценно някаква сценка, пейзажче.. едно от любимите ми неща.

Нетипичната за мен, но много допадаща ми цветова комбинация - синьо-лилаво, особено в тези тюркоазени тоналности (на живо цветовете са по-наситени), е специално за предизвикатеслството на Тони - Miss Emerald, която отбелязва втората си блогогодинка с подобаващ брой подаръци и интересни условия. Тони, знаеш, че много харесвам творенията ти, хрумките и начина ти на писане, най-искрено ти желая всичкото щастие на света, желая ти да продължаваш да впечатляваш с твоята лъчезарност и излъчване, да си здрава и в мир със себе си, да си обичана и уважавана от любимите ти хора :)

Също така, включвам се в тазмесечното мър-мяу забавлятелство, където се очаква нещо ново от нас - ами релефите на двете картички са нови за мен, но акцентът по-скоро е в новата диорама форма, която мисля често ще използвам от тук нататък :)

Знаете, при мен снимките са без светкавица заради детайлите, със светкавица, защото имам повече факус така... не са достатъчно добри, но се старая :)

Желая на всички ви прекрасни почивни дни!


 








 










8 коментара:

Miss Emerald каза...

Цвети, уникални творения! Гледам, гледам, възхищавам се на всеки техен детайл и съм определено повече от пленена! Благодаря ти за милите думи, благодаря ти, че за пореден път се включваш по много оригинален начин и ти благодаря, че сподели моя празник!

vilini каза...

Цвети, ами прелестни са. Мисля да пробвам и аз тази "диорама".Хихи, май няма да ми се даде лесно...

vilini каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
Being shMe каза...

Цвети, много интересни и красиви си ги натворила и двечките. А и някак се допълват една друга. Напомнят ми на едновремешните ни "изскачащи" книжки, с дълбочината и сцените, които представят. Много ми харесаха :)ххх

bairozan каза...

Страхотно е, че се "обаждаш" от време на време :). Тази техника ме впечатли - невероятно ефектни творения! Включванията ти никога не разочароват!

Bo каза...

Много са красиви и ефектни наистина, твоите диорама - картички!:)

KalySto каза...

Една утринна усмивка за теб :)
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2013/04/blog-post_23.html

Krasimir Todor каза...

Я благодарю г-на Педро за помощь в приобретении ипотечной ссуды VA. Было здорово получить ссуду в размере 900 000 долларов США от этого кредитора. Меня зовут Красимир Тодор, я бельгиец. Я получил ссуду от этого авторитетного кредитора 20 ноября 2019 года, и я хочу быстро использовать это средство, чтобы сообщить всем здесь, что вы можете получить любой ссуду у этой надежной кредитной компании. Найти ссудодателя VA непросто, и он должен быть рекомендован Департаментом по делам ветеранов. Г-н Педро предоставит вам ссуды под низкие проценты в размере 2% и очень быстро. Получите кредиты по электронной почте: pedroloanss@gmail.com /
Текст в WhatsApp: +18632310632

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...