събота, 6 август 2011 г.

Лалета и каре

След тридневно изчакване за свободно време, на карираната ми картичка за предизвикателството при Картичкофуриите в седмицата на Двете елши, и дойде реда да бъде споделена :)
Преди не обръщах достатъчно внимание на карето, но откакто боравя с дизайнерски хартии го харесвам все повече. Тук първоначално идеята ми беше и вътрешната част да е с каре, но след това се отказах, струваше ми се, че лаленцата няма да изпъкват достатъчно. А е важно да са център на внимание, защото са любимите цветя на "неофициалната" ми свекърва, която ще обзаведем с тази картичка по случай предстоящия и рожден ден :)
Иначе хартията с това каре е двустранна и отзад е също много свеж и кариран десенът. Блокчето е "Слънчево" на Dovecraft и ми е от Двете елши, използвам хартии от него за трети път - харесвам всичките му десени страшно много :) Вчера пък след първото ми развълнувано, притеснено и кратко посещение в магазинчето на елшите, се сдобих с няколко нови хартии, пънчове и печати, и бързам да го споделя, преди да съм показала нещо с тях :)
Още малко за картичката - формата на картона и хартията на лицевата част ги чертах и изрязвах на ръка... правят ми се картички с по-разчупени форми, но ми отнема сериозно време без машинки и шаблони, пък и на компютъра не се сетих да си помогна :)

Реалните цветове са на първата снимка, но тя не е от подходящия ъгъл и картичката стои накриво, затова почти се повтарят с втората снимка.

Е, от мен - прохладни и усмихнати почивни дни, за свеж заряд на предстоящата седмица!

    

       


6 коментара:

Deni каза...

Чудесна картичка! Много приятно съчетание от цветове!

Neli каза...

Чудесна е! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Цвети, великолепна е! Разкошно съчетание и много, много хубава разчупена форма! Харесва ми! Поздравления!

Veselina каза...

Много свежа картичка в нетрадиционна форма! Много ми харесва!

Cvety каза...

Момичета, радвам се, че ви харесва при тези много лоши снимки, които не показват достатъчно добре излъчването на картичката :)
Благодаря!

Petya каза...

Страхотна картичка - много ми допада! Успех!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...