събота, 27 август 2011 г.

Да полетиш... с балооон :)

Кой не си мечтае да полети? С парапланер, със самолет, с балон, защо не с криле.. има ли значение? Магията на летенето е несравнима, особено с безмоторно средство - знам го от бегъл опит с парапланер, под формата на "багаж" или "втора седалка", както се казва при моторите :)
Затова и новото предизвикателство Картичка с небесни неща при Картичкофуриите в седмицата на Двете елши, никак не ме затрудни, дори имам поне още няколко различни идеи :) Всъщност това за мен е втора картичка с балон. Този тук отново е от graphicsfairy, където има и други балони, и летящи средства във винтидж стил.
И така - темата много ме въодушеви и в стила на картинката реших, че ще шия (и падна доста шиене), че ще слагам дантела и ще правя цветя (остана само едно собствено този път). Много си обичам тези картички, с които се занимавам едва ли не цял ден, но съм ги направила както съм искала. На снимките надписът стои малко "дървено"... знам, че можеше и по-добре, но реално не изглежда толкова голям и е доста по-симпатичен.
Съжалявам само, че отново не можах да надникна поне в българските блогове да видя какво сте натворили тези дни... но поне веднъж да се разпиша първа в списъка с участниците :)

Е, желая ви прохлада и усмивки през почивните дни!






9 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, много е винтидж..Ставаш все по-добра с цветята. Картичката е чудесна! Успех!

Valchen каза...

Много хубава е станала картичката!

skylife каза...

Картичката е станала страхотна! Цветовете са много подходящи и картинката на балона наистина е много хубава!

Радвам се, че това предизвикателство не те е затруднило, защото аз доста се поизпотих с него... :-)

Rali каза...

Цвети, супер готина и винтидж е станала. Много ми е любим този стил, а ти направо си го заковала. Бая си шила наистина, но ефекта е просто невероятен! Харесва ми и много как си обърнала внимание на всеки детайл, особено там в ляво дето хартията е леко прокъсана - много красиво. Много ми харесва и печата, мерси за връзката към винтидж картинките, много полезно ми се струва.
Рали

slan4eva каза...

Прекрасна е , просто затаих дъх и я гледам вече втори път!Успех от сърце!

Людмила каза...

Очарователна картичка!

~Gery~ каза...

Ех, какво да добавя към всички тези съвсем заслужени хубави думи. :) Браво, Цвети!
Шиенето определено си е заслужавало усилията, стои страхотно! :)

Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Елшите при Картичкофуриите тази седмица:)

Miss Emerald каза...

Цвети, невероятна и пленяваща сърцето картичка с прекрасно послание! Всеки бод си е заслужавал, защото крайния резултат е прекрасен! Поздравления!

Cvety каза...

Тази ми е от най-специалните картички и много се радвам на положителните ви коментари.. въпреки, че не би се разсърдила и на някоя заслужена забележка :)
Благодаря ви!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...