вторник, 30 август 2011 г.

Отново високо в небето

Често гледам към небето - през деня, през нощта - винаги има какво да се види и малко или много ме зарежда положително. Освен летящите балони, парапланери, самолети и хвърчила, природните явления и небесните тела също са много специални за мен - затова във второто ми предложение за предизвикателството Картичка с небесни неща при Картичкофуриите в седмицата на Двете елши, се мъдрят няколко такива :)
Абстрактната дъга на картичката не съм я измислила лично, виждах някъде подобна, беше директно на крафт картон (какъвто аз нямам) и стоеше много добре, но все пак беше различна :) За да я променя съвсем, ми се стори добра идея да пришия цветовете един за друг и резултатът ми хареса. Предната страна на картичката е с формата на дъгата, а отвътре наднича пожеланието, за което нямаше място отпред. Надписът го използвам за втори път, можете да го откриете тук.
Има няколко релефни елемента - пеперудката, слънцето и брокатените точки по облаците, вкл.капките дъжд :) Това не е случайно, напротив - съобразено е специално за седмица 7 от голямата лятна игра на Хобисимо.
Мисля също така, че е подходяща за тазседмичното предизвикателство New на Crazy Challenge, с идеята за Нов ден / New day. В изредените нови неща дадени за пример, е споменат и нов сезон, но все пак момичетата ще преценят дали се вписвам в условията :)

Надявам се да ви стане още малко по-слънчево и цветно от "небесната" ми творба!




п.п. Пропуснах да споделя две чудни снимки с източник Wikipedia - първата е двойна дъга в Аляска

А това - арфа от светлинна дъга :)


12 коментара:

Le каза...

много е интересна, наистина, заради всичките си пластове по нея, поздравления!

Katrin каза...

Очень красиво получилось! Так оригинально и интересно!!!

Green-Eyed Girl каза...

Цвети, прекрасна е картичката ти! Предполагам, че на живо е още по- въздействаща!..

slan4eva каза...

Прекрасна е !Просто идеята е чудесна и се е получило много добре!Харесва ми и желая успех!:)

Valchen каза...

Страхотна картичка, изключително оригинална с тези елементи! Великолепно цвете си добавила към небесните елементи!

Em каза...

О, много обичам дъга! Много интересно се е получила твоята дъга! Картичката ти е като един малък пейзаж и много ми харесва, че си сложила и едно надничащо слънчице, което да ни напомня, че макар и да вали нещата не са толкова мрачни ;)

bejko каза...

Приказно!Поздравления и успех!

Miss Emerald каза...

Цвети, възхитителна е! Прекрасно си пресъздала появата на дъгата, а надничащия надпис се е получил много добре! Поздравления!

Dellany каза...

Цвети,много ми харесва тази твоя дъга! Така зарежда със светлина и напоявя с надежда! Прекрасна картичка!

~Gery~ каза...

Ти си неуморна, Цвети! :) Много интересна хрумка отново :) И най-ми хареса на мен препратката между слънцето и дъжда от двете страни на дъгата.. :)Браво!

Людмила каза...

Много интересна картичка!

Pam каза...

Lovely card thabnks for joining us at the crazy challenge. Hugs Pam x

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...