сряда, 31 август 2011 г.

Дантелено и розово по скеч

Първо искам да благодаря на всички, които споделиха впечатленията си за последната ми картичка, наистина е приятно когато някой се е отбил в блога ти и е отделил време да напише нещо... всички знаете, естествено :)  Тази вечер обаче, няма да успея да погледна какво сте натворили вие, само ще показвам.

Получи се малко странна картичка.. на мен си ми харесва, но това не значи, че е достатъчно сполучлива :) По принцип си я представях по-различна. Обзаведох се с няколко вида дантела, но пък нямам нищо подходящо за акцент при дантелени цветя - това на зеленото цвете е копче, попаднало при мен незнайно как и реалният му цвят е в розово-лилавата гама. Колебливо ми е дали това зелено се "връзва" с цялата картичка, но все пак не е ярко и заради зелените листа по печатчетата, мисля, че става повече от всичко друго, за което се сетих. Малките цветя около дантеленото, са от вестник и намачкани, за да са в стила на картичката. Сложих малко Glossy Accents на цветчетата на каната и на чашката, на снимките се забелязва основно на каната. Останалото се вижда - шито, дистреснато, разръфано...
Тази картичка е второто ми предложение за седмица 6 от лятната игра на Хобисимо, където условието е обвързано със скеч.
Показвам винаги по няколко почти еднакви снимки, защото телефонът, с който снимам не фокусира навсякъде и се получава така, че различни части от картичката са на фокус :(

Остава да ви пожелая лека нощ.. или слънчев четвъртък! :)




10 коментара:

Ганима каза...

Колко нежна картичка!
Къде ги намери тези прекрасни чашка и чайниче с фрезии?

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Cvety, получила се е интересна картичка. Зеленото цвете ми харесва и придава особен чар на картичката ти. Успех!

Miss Emerald каза...

Ех, Цвети, удоволствие е да надникне човек при теб! Много хубава идея отново и съответно се е получила много хубава картичка, на мен ми навява и малко сантиментални чувства по един съвсем мъничък чайник с едни мъъъъъъънички чашчици, които като потърсих на село не открих. Поздравления и успех!

Deni каза...

Много красива и леко сантиментална! Много ми харесва!Поздравления!

Cvety каза...

Благодаря ви, момичета!
Ганима, вчера не можах да открия от къде са печатите, но сега го намерих сайта и останах леееко неприятно изненадана :) Оказа се, че скоро са публикували и те картичка точно с тези два печата, оцветени точно с тези цветове, също с Glossy Accents - струва ми се по цялата каничка, дори са разположени по същия начин, което само приемам за нормално да се повтори... моята е различна де, но се чувствам все едно съм я взаимствала, а не е така :( Най-малкото щях да я оцветя с други цветове.
Мястото е това и има и др.подобни печати - http://sandisamples.blogspot.com/

Поли каза...

Абе само на мене ли не ми се получават дантелените цветя? Чудесна ти е картичката, поздравления.

Valchen каза...

Цвети, много ти е нежна картичката, аз много обичам този стил - дистреснато, оръфано, но много нежно. А колкото до това, че има съвпадение м/у твоята и картичка от сайта, искам да споделя, че и на мен веднъж така ми се случи и бях наистина разочарована, но просто моя печат беше коледен и нормално беше да се повторят цветовете. Не се притеснявай от това, все пак си вложила твоето виждане в нея!

Neli каза...

Много ми харесва! Поздрави!

Em каза...

Много обичам цветя и детайли от дантела, винаги придават на картичките едни такъв старинен вид като "извадено от шкафа на баба"! Чудесна картичка!

BEARKIS каза...

Това определено ми е на сърце!!!Поздрави!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...