понеделник, 29 август 2011 г.

Малко релеф и повече цвят

Отново съм тук - с картичката, която спретнах за рождения ден на Деляна. Тя вече отдавна е получена и много от картичките на останалите за нея също са споделени, затова и аз да не остана по-назад. Знаех, че част от картичките, които ще направите за нея, ще са много стилни, и с оглед на възможностите и наличните ми материали, реших просто да се постарая да е различна, да се ръководя от цветовете, които често тя използва и да включа свенливия симпатяга с бодлите, който Деляна в един коментар сподели, че харесва. Получи се доста цветна и весела, леко лъскава, непретенциозна картичка, която надявам се малко или много да се е харесала на получателката :)
Релефът тук не изпъква особено, но го има - в синия и бежовия картон, а също в един от любимите ми десени на блокчето Слънчево - на лицевата част на картичката редичките цветенца с брокатения ефект са релефни. Не личи много на снимката, но който го има, знае :)
Пиша толкова обяснения за релефа, защото той е условието в седмица 7 от лятната игра на Хобисимо, където сега ще покажа картичката.

Приятен следобед и ползотворна седмица от мен!



4 коментара:

~Gery~ каза...

Много е готина! Интересния начин на отваряне и изненадващия букет вътре много ме усмихна! Браво за идеята, Цвети!:)

Katya Kovacheva каза...

Браво, много е свежа и наистина различна!

Miss Emerald каза...

Великолепна картичка, с която си я накарала да обогати празника си и усмивката си! Поздравления!

Nelly's handmade каза...

Много ми харесва колко много елементи има, а нито един не е в повече! :)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...