сряда, 26 октомври 2011 г.

Хелоуинска история / Halloween story

Такааа.. първо искам и тук да благодаря за положителните, мили и окуражаващи коментари за картичката инициал! Сега се чувствам още по-виновна, че и днес няма да разгледам красотите Ви от последните дни... но вече знаете, че често го правя със закъснение.

Никога не ми е било празнично на Хелоуин, но винаги съм харесвала тиквите и вещиците, от преди да знам за празника, също ми харесват използваните цветови комбинации и това, че различната тематика предполага различни елементи и хрумки. Вкъщи имам няколко сувенири свързани с празника, но нямах време да ги местя и снимам.. то не че картичката е с много добри снимки.


В чуждите блогове често гледам подобни 3D проекти, но майсторени с шаблони и съответно с доста по-завършена визия. Това не ме спира да опитвам да си измислям, но е по-рядко заради отделеното време за изцяло ръчен труд. Горната част от картичката не е цяла пирамида, за сгъвката ще кажа само, че скоро докато си играех с едно листче хартия в офиса, ми хрумна да приложа идеята в картичка, но друг път отделно ще покажа как изглежда само тя. Печатът с къщичката е от това място, с веселата вещица от това, а надписът е от тук. Цветовете на всички елементи са си горе-долу толкова ярки, акварелните ми моливи след обработката с четка стават доста наситени и ярки. Бодливата тел не е моя измислица - видях я на един хелоуински таг в някой от чуждоезичните блогове. Паяжината на долната част е релефна и след това небрежно повторена с мастило, вижда се как картонът на места е още мокър от мастилото.
3D тиквата можеше и да не е толкова рехава, но аз много си я харесвам и така. Дантелата пък е зашита с еднакво повтарящи се сгъвки, но не личи добре на снимките. Паякът е от един комплект, нямах време да си измайсторя собствен, а всичко винаги е много добре залепено при мен, дори и да не изглежда така :)


Постарах се да има повече свободно пространство от есенната сценка, а относно предизвикателствата мисля, че мога да я включа на няколко места:
- Еднослойна картичка на Двете елши - еднослойна е, но е 3D и въпреки, че при тях се приемат и проекти, различни от картички, може този път да не отговаря на условията... както решат момичетата :)
- Хобисимо и тяхното предизвикателство Хелоуин
- Щурото предизвикателство с тазседмичната им тема - Scary Ladies, където също има вероятност да решат, че не е достатъчно страшна моята дама, въпреки, че е вещица.

Много писах днес... последно да кажа, че снимките са много заради липсата на фокус тук там и наличието му на липсващото място в следващия кадър.

Приятна, топла и ползотворна вечер Ви желая!




20 коментара:

dani tateva каза...

Страхотно е!:)

Mihaela каза...

Very beautiful work!!!

Miss Emerald каза...

Цвети, страшно готин 3D проект! Няколко пъти вече разглеждах снимките и се възхищавах на всяка една идея, която си вмъкнала! Да не говорим, че днес изрязвайки моите елементи за хелоуинските ми проекти, си давам ясна сметка и при теб колко ръчен труд е имало! Но пък удоволствието след това е голямо! Успех в предизвикателствата!

Neli каза...

Страхотна приказка си сътворила! Поздрави и успех!

Nelly's handmade каза...

Много оригинална и хитра картичка! Много добро изпълнение... Успех и усмивки :)))

Биляна каза...

Прекраснооооо!

Em каза...

Уникален проект! Толкова е шашава и веселяшка, просто веднага те грабва! Според мен си отговаря на предизвикателството, защото все пак е еднослоен проект, това че е 3D само вкарва попълнителен ефект ;)

darling Ho каза...

Wow! This is a fantasy design! Love all the details! Excellent!!
Thanks for joining us at The Crazy Challenge time week.
~darling Ho~CCH-DT

Green-Eyed Girl каза...

Цвети, много оригинална интерпретация на темата за Хелоуин и на нашето предизвикателство! Харесва ми сценографския ефект, който си постигнала с елементите и 3D ефекта :) Радвам се, че успя да участваш тази седмица при Двете елши!

bejko каза...

Като приказка е!Цвети много ми харесва идеята ти !Поздравявам те!

~Gery~ каза...

Как ги измисляш тези работи, Цвети?:) Много ме кефи страхотийската ти сценка!:) Всичко е така добре измислено и направено, че гледах снимките поне по няколко пъти и се възхищавах:)

Mila каза...

Много, много уникална и страхотна! Просто онемях като я разглеждах. И толкова много снимки, показващи всички дребни елементи, които бих искала да разгледам от близо. Малките тиквета много ми легнаха на сърцето. Бодливата тел-уау! много оригинална-до сега не бях виждала и много ме впечатли, а и паяжината-рязана на ръка-лудница!!! Браво! Аз сигурно няма да имам нерви толкова малки елементи да изработвам толкова дълго.
Благодаря ти че се включи и при нас и Хобисимо!

Ivaalex каза...

Повече от страхотна картичка, супер е... адски ми хареса идеята с телбода. Браво.

Handmade_by_MaDe каза...

Невероятна...отново цяла приказка!:)Страшно много ми харесва!!!Поздравления и успех от все сърце!

Cvety каза...

Момичета, толкова е приятно с такива чудесни и зареждащи коментари :) Благодаря за споделеното!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, прекрасна е..Следя проектите ти с огромен интерес. Всички те са толкова специфични- оригинални и с много, много ръчен труд (освен идейността си). Впечатляващ проект с невероятно изпълнение. БРАВО!

Mila каза...

Цвети, много е свежарска и идейна, наистина е събрала в себе си и разказва цяла история :)Успех:)

goldie каза...

Цвети направо произведение на изкуството!Просто нямам думи!Поздравления!
Благодаря ти за страхотното участие в Крейзито тази седмица!
Успех в жребия!

Elizabeth O Dulemba каза...

SO cool!!! Please share at http://dulemba.com/index_CPTgallery.html . :) e

Cvety каза...

Thank you for the reminder, also for the diverse and beautiful stamps! I shared a few cards with your wonderful stamps, that I use with pleasure :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...