сряда, 28 декември 2011 г.

Два дни по-късно - Честита Коледа, дами!

Честита Коледа и от мен на всички, които твориха толкова много тези дни! Честита на всички, които по-скоро са били в движение и по-малко са творили като мен. Честита на всички, които успяха навреме да оставят своите честитки и пожелания в блоговете си, и разбира се, на Лара, Ани и Щурчо, които наминаха тук за да ме поздравят!
Желая ви от сърце здраве и любов, и непременно достатъчно време за любимите хора и занимания!
Ще покажа в 2-3 публикации малкото неща, които направих от иначе големия предварителен списък. В момента работя по още 2 проекта с подаръци, които са от по няколко броя, нооо те ще се появят тук вероятно през новата година :)
Представям ви първите ми филцови изпълнения – къщичка за кръщелницата ми, цвете и звездичка за племенниците ми (звездичката е пълно плагиатство от моя страна), бяла обемна звезда за bairozan – колежка във фирмата и както се вижда не само във фирмата :) Белият мечок пък е за любимия човек, който вчера имаше рожден ден. Мечокът, както и обемната звезда са доста по готини на живо, на мечока бялото между попълненото с черни конци не се набива така на очи, той е двустранен, не съм го измислила като форма, но не е и същият като оригинала, идеята за одеялцето (без украсата по него) взаимствах от друга попаднала ми снимка. Дълъг е около 20 см.
Къщичката е по-дребна – височината и мисля, че беше 11 см. Моделчето също е сбор от вече видяни на други места форми  и елементи. Нещо не разбрах как да я напълня така, че хем да няма вдлъбнатини, които всъщност лесно се оправят с притискане и наместване, хем да не се издува мекият филц от прекалено многото вата :( 
Тъй като цветенцето и синята звездичка не са тематични коледно-новогодишни украси, ще покажа само останалите три неща на тези места -
- коледният конкурс на Двете елши
- блогът Мър-мяу и забавлятелство Второ - Коледа, та дрънка
- хоби-предизвикателство №2 за коледна украса на hobbychallenges и Щурчо
- а белият мечок, ако го приемат - в предизвикателството на тема Мечки при crazychallenge


 
  Съжалявам за лошите снимки и фоновете.

Желая ви топла и приятна сряда вечер!

13 коментара:

Mihaela каза...

All those are so sweet!!!
Happy New Year!

Deni каза...

Цвети, много красиви неща си сътворила! Весели празници и от мен!

dani's cards каза...

Бялата звезда ми стана фаворит!
Страхотни неща си направила!
Поздравления за отделеното време и идеята!
Весели празници и от мен!

Julka каза...

Страхотни неща си сътворила :) Браво!
Весело посрещане на новата година :) Много здраве и късмет!

Маги каза...

Страхотни са! Весело посрещане на НГ!:)

Miss Emerald каза...

Честита Коледа и на теб, Цвети! Прекрасни, прекрасни неща си направила! На мен пък къщичката ми е фаворит, много е сладка! Весело посрещане на Нова Година!

kenli каза...

Пожелавам ти една по-щастлива,
весела и изпълнена с обич и успехи Нова година!
Красиви и гушкави нещица си сътворила, Цвети! Много ми допадат, особено къщичката..., като от приказката " Хензел и Гретел".... Иде ти да я изядеш - хихихихи! Поздрави и усмивки от мен!

bairozan каза...

Чудесни са ти филцовите неща - при това, ти започна от къщичката, а тя е проект за напреднали! А звездата сякаш беше правена за моята елха - веднага си намери мястото, а и тази "препратка" с розичката :) Но на мечока му личи, че е правен с любов - има характерна муцунка, всяко бодче е изпипано и цветовете на допълнителните елементи са толкова свежи...

skylife каза...

Ох, много са хубави всичките неща! Къщичката е жестока, а като любител на мечки - мечо е сууупер!

Само искам да кажа, че за съжаление тези неща не отговарят на едно от условията на Забавлятелството, а именно - да са хартиени.

Все пак се надявам скоро да се включиш с хартиено произведение, което съм сигурна, че ще е поне толкова хубаво, колкото са тези.

Весели празници!

Katya Kovacheva каза...

Много красиви неща си сътворила, всичко е изпълнено с любов! Къщичката веднага ми стана любима :)
Пожелавам ти добро настроение и емоции и през новата година още много красоти!

bearkis каза...

Честити празници,Цвети!!!Хубави,носещи топлина и празничност, неща си натворила!!!п

Cvety каза...

Много, много ви благодаря за милите думи и пожелания!
Здраве, топлина и уют в сърцето, и душата желая на всички ви!

*щурчо* каза...

Цветииииии, какви разкошнотии само си натворила. Имало си значи причина за липсата ти..Толкова много любов прозира през всеки бод на филцовите ти неща..Прелестни са!
Къщичката е уникална- съвсем като от приказките и..наистина наподобавя коледните меденки..- ще чакаме уроче за нея :)
Мечо е толкова чист, бял и в същото време изпълнен с любов и нежност- страхотно излъчване има, а тези снежинки, които са се посипали по топлото му наметалче са мммммм...страхотна хрумка!
Бялата звезда е много нежна и с това червено цветче е супер!
Филцовото ти цвете е прекрасно- съвсем като твой подпис :)
Синята звезда също е прекрасна- съвсем Коледна е..
Сигурна съм,че новите притежатели на тези красоти са останали очаровани от вниманието към всеки детайл, и начина по който си ги изпипала с много любов и сърце.
Пожелавам ти много любов и топлина през цялата следваща година, за да те вдъхновяват да продължаваш да твориш красота и да е споделяш с любимите си хора и приятелите.
Весели празници!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...