четвъртък, 29 декември 2011 г.

Да посрещнем с усмивка новата година :)


Привет от мен и днес :) Това вече ще да е последната ми публикация за тази година... в таблото за управление на блога пише, че е 100-тна, но се съмнявам - някъде около 95-та е, ако се гледа архивът, а и от време на време блогърът със сигурност си добавяше сам по някоя бройка.

Много благодаря на тези, които вече оставиха тук пожеланията си за новата година - да ви се връща, момичета :)

Днес също показвам няколко неща - още две приличащи си висулки, една елхичка от тел, мъниста и прежда, и не на последно място - картичка от Юлето :)

Тази телена елхичка я видях в различни сайтове, блогове и магазини, във всякакви варианти - от себе си добавих преждата, просто защото така ми хрумна, че ще се допълва. Снимката не е добра и не я показва в пълен блясък, аз много си я харесвам - ефирна е и артистична, и... си я оставих за вкъщи :)
Хартиените висулки завършват отдолу с елхичката с перлите, която вече сте виждали, но не слагам цяла снимка от горе до долу, защото нямам достатъчно качествена. Тези висулки отидоха при колеги, баби и дядовци.






  


А тази прекрасна, нежна картичка, с техника, която все още избягвам, получих от Юлето :)
Юле, много благодаря за жеста и за пожеланията - искрено ти желая всичко пожелано да се върне и при теб!




Ще се включа отново в коледния конкурс на Двете елши, в предизвикателство №2 за коледна украса на hobbychallenges и в забавлятелството Коледа, та дрънка на Мър-мяу, където се оказа, че не внимавам достатъчно в условията, но сега има хартия :)

Е, остана да ви пожелая запомнящо се и изпълнено с топлина посрещане на новата година, и по това време през 2012-та да сте по-здрави, по-щастливи и по-богати - духовно, пък и материално!

8 коментара:

bairozan каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
bairozan каза...

Елхичката наистина е много ефирна - прилича на малка балерина с не съвсем умела, но трогателна постановка на крачетата :) Преждата, на вид небрежно оплетена, е много удачно хрумване! Висулката вляво предизвиква всеобща възхита в нашия офис и, за срамота, е единственото ни коледно украшение - ще си взема бележка :) А от нежно-снежната картичка на Юлка се сипе тихо сняг :)

Valchen каза...

Прекрасни неща показваш в последната си за тази година публикация! Пожелавам ти една още по-благодатна нова година, изпълнена с още приятни мигове с любимото ти хоби! Здраве и късмет!

Neli каза...

Чудесни са! И елхичките и висулките са много красиви! Весели празници!

Bo каза...

Много ефектни висулки!
Елхичката с преждата е чудесно хрумване!
Весели празници и пожеланията ти да важат с още по-голяма сила и за теб!!! :)

Miss Emerald каза...

Цвети, Цвети! Както винаги ме радваш не само с красиви, но и оригинални проекти! Благодаря ти! И ти пожелавам и през новата година да продължиш да го правиш! Весело посрещане!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, отново оригинални проекти с много ръчна изработка и красиви акценти! Чудесно хрумване за прежда по елхичката- много красива е!
Благодаря ти,че се включи в Хоби Предизвикателство №2 " Коледна украса."
Картичката на Юлка е много нежна!
Значи...последна публикация за тази година? (не се заричай :) )
Пожелавам ти все така вдъхновена, креативна и успешна 2012 година и..живот и здраве с нетърпение очаквам първата ти публикация за Новата година :)Краси

vilini каза...

Винаги ще се отбивам тук с най-голямо удоволствие.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...