петък, 27 януари 2012 г.

Цветен, приятелски поздрав

Привет, дами :)

Първо - много благодаря за коментарите в предишната публикация! Както и друг път съм писала, освен, че е приятно и усмихващо, определено добрите ви думи ми действат и стимулиращо... :)

Днешната картичка също е от последно сътворените и отново с "приятелския" печат. В началото се притесних, че изглежда прекалено цветно и шарено, но сега си ми харесва... и как иначе - нали си е моя :) Всъщност хартиите са малко по-бледи, но заради изчистването на шума от снимката, както мисля, че се нарича, не мога да избегна това по-цветно излъчване, въпреки, че намалих колкото е възможно яркостта, така че да не позеленее цялата снимка.

Показвам я в Забавлятелство Трето "Рожден ден, празнувам аз.. " от Мър-Мяу предизвикателствата и в тазседмичното винтидж-предизвикателство на Crazy Challenge.



И един по-далечен план :)


Лека вечер и приятни почивни дни!

9 коментара:

nuschinka каза...

Цвети, прекрасна картичка си сътворила! Много ми харесва!Обожавам "не на мясо" сложените шевове по каетичките ти!("не на място"- т.е. че не са, където обикновено стоят :))
Поздравления!

bejko каза...

Прекрасна е!Страхотна серия с този приятелски печат:)

Miss Emerald каза...

Цвети, още една прекрасна интерпретация с този печат, която много, ама много ми хареса! А тези дизайнерски хартии ги имам, и горе-долу си представям колко по-хубава е на живо!

Katya Kovacheva каза...

Чудесен приятелски поздрае! На мен лично цветния вариант ми допада повече, нали си падам по шаренкото :) Но ченият, е много стилен и има някакъв тежък разкош!

Te4eto каза...

Мнооого нежна и красива картичка! С цветовете си се справила прекрасно - аз не бих могла!

bairozan каза...

Много е красива - хартиите и цветовете са в такава хармония, да не говорим за цветчетата от хартия, за които ти се възхищавам толкова и другият любим елемент - копченца, просто от нея струи светлина, нямам търпение да я предам на получателя!

bairozan каза...

Усещането да ги видиш на живо е несравнимо - да се докоснеш до хартиите, да видиш истинските цветове, ефекта на пластовете...

Cvety каза...

Благодаря ви! Радвам се, че детайлите ви харесват и че съчетанието на цветове и хартии изглеждат добре и във вашите очи, не само в моите :)

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, прекрасна е! А печата...просто се влюбих в него! Страхотни цветя и клонки и копчета ииииииии...всичко си е на мястото, (дори шевовете, които не са..)
Много е оригинална!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...