понеделник, 30 януари 2012 г.

Уютна зима с топло чайниче


Досещате се какво ще показвам - чайниче за предизвикателството на Двете елши - Уютна зима. Толкова много исках да ушия нещо по темата, че от няколко дни само това ми е в главата и най-накрая успях. Всъщност исках да е с шевната машина, която имам от скоро (може би сте забелязали по шевовете в предните картички), но тъй като още се уча и нямам време да експериментирам, избрах филца - той и без това е по-красив с ръчния фестон бод.

Спрях се на чайниче, защото исках да е различно от останалите участия в категорията... тук пак ще кажа, че много, много се радвам на разделението по категории :))) Виждала съм подобни само от хартия с хартиени елементи. Измислих парата, която излиза от чучурчето, за да включа и синьо, и да имам три от зададените цветове, въпреки, че като е чайник беше достатъчно... въобще направих го с голямо желание :) Жалко само, че снимките не са това, което трябва - затова са толкова много, защото с 2-3 не може да се покаже всичко... и да, червеното не е чак толкова ярко, но като го омекотя още, се нарушават пък други качества на снимката :(

Имам и картичка, но нея ще покажа утре.

Засега лека, топла и уютна вечер на всички!




6 коментара:

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, честита ти машина (аз да си призная, не бях разбрала,че ти е нова)Много ми хареса идеята ти за топло чайниче. Красиво е станало! Пожелавам ти успех!

bairozan каза...

Харесва ми тази "топла" идейка! И цветовете, и детайлите, и малко английска изисканост с дантелата... и с розичката... И отново страхотно шиене на ръка :)

Handmade_by_MaDe каза...

Много е бонбонски :).Похвално е търпението ти за шев на ръка...а резултата е страхотен!

kenli каза...

Цветиииии, ама много добре си се справила! Чайникът ти е ВЕ-ЛИ-КО-ЛЕ-ПЕН!!!!Браво на теб!

Valchen каза...

Супер чайниче, много ми харесва и парата, която излиза от него! Чак да ти се допие чайче в този студ!

Miss Emerald каза...

Цвети, честно да си кажа очаквам с такова нетърпение всеки твой нов проект, като малко дете! Защото всеки път успяваш да ме изненадаш с нещо оригинално и сътворено с много желание и любов! Като това топло чайниче, което създава толкова топло усещане! Идеята за парата много ми хареса! Действа още по-стоплящо!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...