сряда, 14 декември 2011 г.

Висяща украса в бяло и синьо

Е, има и малко тел, перли и акценти в лилаво :)

Здравейте, момичета, дами или каквото друго предпочитате. Много, много съм несериозна тук напоследък, или по-точно все съм заета с всякакви други неща, но не съм "заета със свободно време" за творене, споделяне и разглеждане.


Все пак снощи изпълних обещанието си да актуализирам украсата над островчето ни от няколко бюра в офиса, което обитаваме с две колежки в една, иначе голяма зала.
Нямах кой знае какъв предварителен план за цветовете и крайния резултат, но напасвайки с каквото разполагам и с не толкова времеемки елементи, стигнах до така изглеждащата висулка. Тя се клатушка високо и свободно във въздуха и изглежда доста по-добре без нищо зад нея, както я виждате на и без това лошите снимки :(

Елхичката, която според мен ще предизвика интереса ви, скоро я видях в сайт, не го помня, но от него запазих горе-долу формата на телта, там имаше или само една перла най-отгоре, или беше мънисто. Реших да опитам и направих една с перли на всяка извивка, с изключение на първите две след най-горната, но както е тази - през редче, стои по-ефирно и готино. Телта ми е доста мека и трудно се работи без излишни кривини, но тъкмо изглежда по-естествена :)

Мисля, че отговаря на две предизвикателства - Весели звънчета с медени гласчета при Двете елши и Коледа, та дрънка при Мър-Мяу Забавлятелствата.

Желая ви слънчево настроение в мъгливите дни!

п.п.Нали все съм назад с времето, та забелязах малко след публикацията, че при Краси и нейният проект - hobbychallenges - вече е в разгара си второто хоби предизвикателство - 3D проект. Затова - включвам се и там :)
 


  

6 коментара:

Deni каза...

Страхотна елхичка- толкова ефирна и нежна се е получила!Браво за чудесната идея!

Маги каза...

Елхичката е прелестна! Много нежна украса. :)

~Gery~ каза...

Ммм, разкошотийска висулка, Цвети! :) Браво на теб!

Rali каза...

Много хубава елхичка, страшно добре се е получила! Бих си я закачила веднага на елхата!
Браво Цвети!
Благодаря ти, че участва в предизвикателството на Двете елши!

Miss Emerald каза...

Цвети, супер е! От цялата висулка ме грабна най-много елхичката! Направо е станала страхотна! Браво!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети, въпреки липсата на време (липсата ти се усеща, да знаеш, но..добре,че е липса на време, а не нещо неприятно) си успяла да направиш страхотна Коледна висулка. Такава нежна и красива елхичка..- благодаря ти за чудесната идея!
С Коледните звезди също си се справила чудесно! Ще се радвам да намериш време да ни покажеш и коледните майсторийки, които ще направиш за украса у дома.
Благодаря ти,че се включи в Хоби Предизвикателство №2 Коледна украса!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...