четвъртък, 15 декември 2011 г.

Една специална мъжка картичка

Специална е, защото беше за юбилея на приятел, част от разнообразната ни моторджийска компания, защото исках да е впечатляваща и... от толкова неща, които приготвих да включа в нея, се видях в чудо докато я измислих.

Рожденикът кара мотор, освен това пътува много със семейството си и също така работи в авиацията - все готини жокери, особено за мъжка картичка. Малко преди картичката се сдобих с пънч с пъзел, реших, че е подходящ за тук и в желанието си да го използвам, някак стигнах до идеята за условен пъзел от неща, свързани с всеки от жокерите - карта за пътешествията, самолет, корабче, марка... и с препратка - истински парченца пъзел. В пожеланието - също пъзел.

Много съм доволна от резултата, останалите и рожденикът също я харесаха. Телените спирали първо ги измислих, за да прикрия нещо, което не ми харесваше около цифрите, те самите също не ми харесват особено, но нямах време за други, а след това спиралите ми станаха симпатични и направих двете по-големи :)
Най-готиното на пънча с пъзела, е че парченцата могат да се сглобяват едно с друго :)
Картата, корабчето, марката и силуетът на самолета са от споменаваният вече от мен сайт - graphicsfairy. Там има доста идейни за мъжки картички печати.





Ще покажа картичката в Щурото предизвикателство, където темата е Многопластова картичка и идеята е да има повече от едно сгъване. Не съм сигурна, че отговаря, тъй като не е на коледна тема, въпреки, че както е написано, според мен може да се тълкува и така, и така, но ще разберем в последствие :)

Лека и уютна делнична вечер!

11 коментара:

Valchen каза...

Страхотна оргинална картичка - много идейна, много добре реализирана и съм убедена, че юбилярът ще е страшно доволен от толкова личен подарък!

Miss Emerald каза...

Цветиииии, Цвети, супер оригинална и готина картичка! Така хубаво си включила всеки един от жокерите! А пънча си употребила страхотно! Целия, целия замисъл е перфектен и също толкова перфектно изпълнен!

Bo каза...

Много идейна картичка! Страхотна комбинация си направила! Браво! :)

Te4eto каза...

Като знам колко ме мъчат мъжките картички как да не се впечатля... страхотна е станала!

Маги каза...

Страхотна мъжка картичка!Всичко си е на мястото и е толкова хубаво направена. :)

Beccas Pysselparadis каза...

What a creative card, beautiful! Love the inside and the puzzle shaped pieces :) Thanks for joining us at The Crazy Challenge hugs Rebecca

Unknown каза...

Леле суперска е :) А пънча е страхотен :) Най ми хареса как си направила картинката със самолета :) Като истински пъзел е :) Браво !

design elements каза...

красивa картичкa!!!

- каза...

Наминах да ти пожелая весели празници, а виждам, че си показала страхотна картичка! Поздравления! :)

Ani каза...

Картичката е прекрасна!
Честита Коледа на теб и цялото ти семейство! Бъдете живи и здрави!
Ани

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети,Честито Рождество Христово!
Пожелавам ти много любов и топлина, които да подхранват приключенския дух, който имаш и ти носят творческото вдъхновение , с което да реализираш страхотните си креативни идеи!
Весела Коледа!
Картичката, която си направила за този приятел е чудесна мъжка картичка, в която чудесно си подредила всички жокери , като в истински пъзел!Поздравления!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...