вторник, 24 януари 2012 г.

Pay it forward

Привет и от мен за пръв път тази година :)

Не съм спряла да творя, не съм падала пак, не съм забравила блог-пространството...  просто сякаш вместо свободно време, съм сбъркала и за новата година съм си пожелала много работа, ама наистина много на моменти.. Но какво по-хубаво от такава първа публикация?

Имам да показвам някои неща, но и сега няма да е. Както сте се досетили поводът да направя това кратко включване, е играта Pay it forward, за която миналата година си мислех, че не съм достатъчно напреднала за 2-3 месеца и нямам какво толкова интересно да измайсторя за получателите.. Е, сега обещавам да се постарая и да е нещо... различно и непоказвано от мен досега :)

Предварително благодаря за доверието!

А правилото на инициативата е първите 5 дами, които оставят коментар под тази публикация да получат нещо изработено от мен. И съответно всяка от тях е редно да направи такава публикация, ако все още не е и да сътвори по нещичко за нейните първи 5 :)
Прегръдки и усмивки... но не от клюкарката, а от мен :)

7 коментара:

vilini каза...

Първа.С най-голямо удоволствие.

Handmade_by_MaDe каза...

Май съм втора :).С голямо удоволствие.

nuschinka каза...

Третааа. Много се радвам!

bejko каза...

Радвам се да се включа при теб:)

Unknown каза...

Ехеееее и аз съм последна :))))))

bairozan каза...

Ъ-ъ-ъ, знаех си, че трябваше да го направя в работно време... Нищо, ще потърся някой друг, а може и да се осмеля да обявя и аз такава игра :)

Cvety каза...

Удоволствието е мое :) Надявам се да оправдая честта и да ви изненадам приятно.
Очаквам адресите ви на и-мейла си, който го има в профила, но все пак - cv.nikolaeva@abv.bg.

bairozan и ти си в кюпа - не само, защото се включих на повече от едно място, но и защото работя над нещо, което е наречено за теб от самия замисъл :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...