четвъртък, 23 февруари 2012 г.

Февруарско-валентински истории...

Здравейте, дами!
Вие вече споделяте мартенски и дори великденски творения (дааа, хвърлям по един бърз поглед на лявата лента), обаче аз имам да наваксвам с някои много важни проектчета, а и важни участия :)
Ще е дълга публикация, но този път ще преобладават снимките, защото ще покажа почти всичко, което на този етап може да се покаже...  че нещо напоследък не идва много често ред за публикуване :(

Първо - картичката, защото е с най-приемливите снимки. Поредната картичка, която превърнах в малко пано. Тя ми е и валентинската за Любимия :) Той много харесва дървените елементи от магазинчето на Двете елши, които купихме заедно и които дълго време не се престрашавах да използвам. След това се сдобих и със сърцето (то е боядисано с акрилна боя и мастило), непременно исках да използвам и двете, исках и да е със свежо излъчване, и в крайна сметка виждате какво се получи. Ние, естествено си я харесваме :) 


 


 Кошничката също обявих за валентински подарък и.. познайте кой я притежава? Добре, че вкъщи и двамата обичаме цветя. Кошничката е едно малко, цветно и весело "петно" пред погледа и също така е с доста лоши снимки... Но иначе е много приятна и свежа, горе-долу толкова ярка и с много по-красиви макове от на снимките.

























И накрая - скромното ми тагче, на фона на досегашните участия в третата част на едно извънредно и специално предизвикателство :) То отиде при мъж рожденик, иначе със сигурност отгоре му щеше да се мъдри някое голямо цвете за акцент.














И така - картичката и кошничката включвам в две от категориите на февруарското предизвикателство на момичетата от Двете елши - Месецът на Любовта.
Кошничката и тагчето - да, мисля, че на всички е ясно - в две от предизвикателствата на Miss Emerald или Тони, част от нейното голямо предизвикателство за първата и блого-годинка.
Картичката, естествено, ще се мъдри и в забавлятелство четвърто - Любов ли бе да я опишеш, на забавляващия и вдъхновяващ Мър-Мяу екип.
С тагчето ще участвам в тазседмичното Crazy Challenge предизвикателство - Използвай пънч или форма за рязане.




8 коментара:

Nelly's handmade каза...

Цвети, всичко е много красиво. Кошничката с цветята страшно ме грабна! Прекрасно!!

Благодаря ти, че се включи в предизвикателството на Двете Елши :)))

bairozan каза...

Цвети, кошничката обра точките - направо се прехласнах от разглеждане, но маковете като че ли все ми спират погледа. Валентинката е много изразителна с това ярко сърце на един иначе пастелен фон и пак тези сладурски телени елементчета... Тагчето като за мъжки празник е премерено, но не си го оставила без закачки :)

nuschinka каза...

Цвети, всичко е страхотно, а за кошничката направо няма думи... прекрасна е! Маковете са като истински!Любимите ми цветя са лалета и макове и тези направо ме плениха! Поздравления!

Miss Emerald каза...

Леле, Цвети, с колко много красота си изпълнила тази публикация! Валентинката е страхотна! И оригинална!
Кошничката просто грабва от първия миг погледа и дъъъъълго, дълго го задържа върху себе си, защото носи много пролетно, слънчево и лъчезарно настроение и излъчване! А цветята, които е побрала в себе се са тоооолкова красиви!
Тагчето пък, и то красиво, по мъжки, но все пак има лека заигравка. Особено ми харсеа лентичката от хартия, която сякаш е развяна от немирен ветрец!
Благодаря ти, че се включи в Предизвикателство №2 и №3!

vilini каза...

Цвети, много си добра с иглата.Това е.Останалото, момичетата са го казали...

Neli каза...

Чудесна работа, Цвети! Поздравления!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Цвети,..направо си фурия с иглата..Толкова любов и търпение струи от всичко, което си направила..Чудесно е!

vilini каза...

Цвети, с голямо удоволствие ти връчвам блог награда.Заповядай при мен.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...