четвъртък, 2 февруари 2012 г.

Код - Мента :)

Привет на всички във все още мразовития четвъртък!

За щастие ментовият цвят е стоплящ погледа и душата, пък и комбиниран с цвете - още по-добре :)
Ментовото ми предложение е за картичкофурийското предизвикателство Картичка в ментов цвят, по идея на Рали от Двете елши. Също така ще го покажа на екипа на Щурото предизвикателство, където актуалната тема е Цветя.


Всъщност и цветето, и картичката станаха малко странни, но надявам се и интересни. Телта се появи, защото не ми хареса вече готовият център за цветето, а го направих такъв, заради плата и дантелата, които непременно исках да използвам, с идеята, че са най-близо до изискващото се ментово :) То на снимките е ясно, че се разминава тоналността, но все пак...
Та друго не ми хрумна, нямах подходящо нещо за навиване освен тел и взе, че ми харесва повече от първоначалния резултат. След това направих и ъгълчетата, за да "се връзва".. и така :)
Ако не веднага, то като свикнах с крайната визия, започнах и да си я харесвам. Цветето е доста релефно - на два различни слоя над фона, а спиралите нарочно са леко небрежни. Също така отново долния и горния конец са в различни цветове.

Желая ви стоплящи емоции тези дни!

 

11 коментара:

Анонимен каза...

Уникална е! Много ми хареса :)

Силва каза...

Много топла и свежа картичка! Харесва ми:)

Nelly's handmade каза...

Много свежа и старинна картичка си направила. На мен пък всичко много ми допада и не мога да си я представя нито без телта, нито без този плат, нищо, че не се връзва, както ти мислиш. Суперско ми изглежда всичко. А това, че телта не е перфетктно навита... какво от това? Нали и ръчно навита. Прекрасен резултат. Успех :))))

Miss Emerald каза...

Цвети, всъщност картичката ти действа много освежаващо и тонизиращо! А оригиналността на цветето, която си постигнала с телта и другите елементи от тел, са просто страхотно попадение! Различна, но много красива картичка!

Bo каза...

Много е нежна и красива!
А пък цветето е уникално, разбира се!
Страхотно излъчване има картичката! Успех!

Deni каза...

Уникална е!Много свежа и "ментова"!Много ми харесва като цяло!

Mila каза...

Е, Цвети много е яка :)

Valchen каза...

Толкова прекрасна картичка си направила - цветята, листенцата, телта, всичко много ми харесва! Великолепна е, поздравления!

nuschinka каза...

Ехааа,страхотна картичка се е получила!Идеята с телта много ми харесва!

Cvety каза...

Много сте мили :) Радвам се, че се отбивате тук и споделяте впечатленията си, защото знаете колко е полезна обратната връзка!
Благодаря!

bairozan каза...

Супер оригинална картичка с не съвсем типични елементи... в хармония. Да знаеш, че във всяка нова публикация вече ще очаквам изненада :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...